ما همواره در تلاش هستیم

درباره ما

در سال 1386 با هدف تولید اشترودل و انواع کلوچه‌ با کیفیت استاندارد، فعالیت شرکت تولیدی جاودان ستاره زیویه (سهامی خاص) آغاز شد.

در ابتدای مسیری که می‌دانستیم پرفراز و نشیب خواهد بود سرمایه‌گذاری به مبلغ 3500 میلیون تومان در زمینی به متراژ 3800 متر مربع انجام و با اشتغال 10 نفر همراه شد.
شش سال حضور در بازاری بسیار رقابتی برای‌ ما تجربه‌های زیادی را به همراه داشت که این تجربیات با حضور سهامداران با رویکردی جدید در سال 1392، باعث بازسازی ساختارها و برنامه‌ریزی برای توسعه شرکت شد.
تنوع محصولات، خرید دستگاه‌های به‌روز، ایجاد و تقویت تیمی بادانش، دریافت نشان استاندارد تولید کلوچه مغزدار، کیک روغنی، فرآورده‌های آردی، شیرینی لایه‌ای تخمیری و کوکی با انواع مغزی و همچنین تأیید صلاحیت آزمایشگاه توسط مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی نتیجه‌ی بازسازی و توسعه بود که در نهایت برای ما دستاوردی بزرگ با عنوان رضایت مشتری داشت.

خط مشی ما

شرکت بوبوتو در نظر دارد 5 سال پیش رو در زمینه تولید محصولات متنوع بیکری جزو5 تولید تولیدکننده برتر کشور قرار گیرد ، که انتظار می رود این امر به اشتغال زایی حداقل 400 نفر منجر گردد.
برنامه چشم انداز بلندمدت نیز این شرکت در نظر دارد وارد شاخه های دیگری از تولید صنایع غذایی گردد.

آینده و توسعه

ما در مسیر توسعه و استراتژی بلندمدت خود نیز با دریافت گواهی تحقیق و توسعه R&D و نیز استقرار سیستم مدیریت کیفیت (9001، 14000، 18001 و 22000) ISO بر اساس رعایت اصول استاندارد داخلی و بین المللی نگاهی به آینده و آبادانی این مرزوبوم با تغذیه سالم برای جامعه‌مان داریم و خواهیم داشت.

ما برای حفظ و ارتقا این دستاورد بزرگ مسیر توسعه را ادامه دادیم و با اضافه‌کردن خط تولید بیسکویت، ماشین‌آلات به‌روز خط کروسان از کشورهایی سوئیس، سوئد ایتالیا و با پشتوانه منابع انسانی متخصص، کارآمد و همدل و با بهره‌گیری از مشاورانی در سطح بین‌المللی، تعداد افراد شاغل در مجموعه را به عدد 115 رساندیم که به صورت مستقیم در شرکت جاودان ستاره زیویه مشغول به فعالیت هستند.

عوامل اساسی موفقیت

1.

ارتباط با مشتریان

2.

تحقیق درباره بازار تقاضا

3.

نوآوری در ارائه بسته‌ها

4.

در دسترس بودن کالا